Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelBrakel

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Steeds meer mensen weten Dorcas Kledingwinkel te vinden

Inzetten voor de allerarmsten

We kunnen zeggen dat Dorcas Kledingwinkel goed op de kaart staat. Er is veel aanloop. Men weet Dorcas te vinden.  En dat merken we aan de omzet.  Heel fijn. Want, op deze manier kunnen we ons inzetten  voor de allerarmsten.

Adopt a Granny
Een foto van grannyVeel  van de winst staat in het teken van het  project ‘Adopt a Granny’. Met dit project sponsoren we een opa of oma in Oost-Europa of Afrika. Daarmee zorgen we  er samen voor dat een oudere weer mee kan doen. We helpen praktisch met voedsel en zorgen dat er toegang is tot medische zorg. Ook betrekken we bijvoorbeeld de familie en instanties zodat de oudere weer mee kan doen in de samenleving. Dat verandert het leven van de granny die wordt gesponsord.
Wilt u er meer over weten, bekijk dan de documentaire die onlangs is uitgezonden op de televisie. U kunt deze documentaire vinden  via www.adoptagranny.nl.

Lentecollectie
Op dit moment hangt de lentecollectie in de winkel. Frisse en vrolijke kinderkleding, dames- en herenkleding. Elke week komt er weer een nieuwe sortering in de winkel te hangen.
Ook hebben we accessoires zoals tassen, schoenen, hoeden, riemen, enz.  Verder hebben we prachtige fotokaarten.

Vrijwilligers
De winkel draait op vrijwilligers. Deze zijn onmisbaar.  Dorcas Kledingwinkel wil eigenlijk de winkel een dag meer open hebben.  We zijn daarom op zoek naar meer  vrijwilligers die het leuk vinden om een dagdeel  (3 uur) in de winkel te staan om de leuke, mooie en nette kleding mee te helpen verkopen. Heb je een paar uurtjes over, ook al is het maar 1x in de maand, en spreekt de doelstelling je aan? Stuur dan een mail naar dorcaswinkelbrakel@gmail.com.

Ook zin om een kijkje te nemen in onze kledingwinkel?  Welkom in de Dorcas Kledingwinkel, Burgemeester Posweg 40a te Brakel. De openingstijden zijn: woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-16.00 uur.

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer